Nieuws

Vakwerk van hout - maandag 8 mei 2017

Vandaag gestart met een mooi vakwerk van hout. Aan het einde van de week volgen meer foto's van het eindresultaat. Het begin mag er al zijn.

Lees het hele bericht >
Werken op hoogte - woensdag 3 mei 2017

Een dag vol met uitdagingen en heel veel transport. Gaan we het vandaag wel halen? Is het afgezette deel vrij gebleven van auto's? Werkt het weer een beetje mee?

Lees het hele bericht >
Binnendeuren - donderdag 27 april 2017

In bewoonde situatie bestaande aluminium binnenkozijnen met standaard deuren gedemonteerd en vervolgens houten kozijnen met hoge deuren gemonteerd.

Lees het hele bericht >
Traprenovatie - maandag 24 april 2017

Een bestaande schooltrap was erg aangetast aan de traptreden. Door de juiste aanpak hebben we de trap weer als nieuw kunnen opleveren. De werkzaamheden hebben we in overleg in de vakantieperiode uitgevoerd zodat na de meivakantie de trap weer veilig gebruikt kon worden.

Lees het hele bericht >
Uitbouw woning voor het vernieuwen / vergroten van de keuken - maandag 6 maart 2017

Na het verwijderen van het tegelwerk en het uitgraven van de fundering / kruipruimte was het eigenlijk maar een ''kleine uitbouw''. Maar wanneer de gevel werd gesloopt en de nieuwe keuken werd gemonteerd door een derden partij kunnen we spreken van een keuken welke van alle gemakken is voorzien. Wat een mooie lichte open ruimte is het geworden.

Lees het hele bericht >